Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Η βίβλος της Ferrari!!!


Το πιο "αριστοκρατικό" βιβλίο στον κόσμο, είναι γεγονός. Απευθύνεται σε φίλους της Ferrari με γερό πορτοφόλι και περιλαμβάνει φωτογραφίες από κάθε αυτοκίνητο και κάθε οδηγό. Οι τιμές, οι υπογραφές και η έκδοση με τα 30 διαμάντια...
Όταν είσαι κάτοχος μιας  Ferrari  θες και το ανάλογο βιβλίο, αν και μπορεί να σου κοστίσει πολύ ακριβά.
Ο λόγος για το νέο βιβλίο  της Ferrari και το όνομά του "The Official Ferrari Opus". 
Εκδότης της συλλεκτικής αυτής έκδοσης είναι η εταιρία Opus Media Group με έδρα το Λονδίνο που  υποστηρίζει ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι το πιο "αριστοκρατικό" στον κόσμο.
Μέσα στις 852 σελίδες του  μπορεί κανείς να δει  2.000 φωτογραφίες από κάθε επιβατικό και αγωνιστικό αυτοκίνητο που έχει κατασκευαστεί και κάθε οδηγό αγώνων που έχει οδηγήσει για την ιταλική εταιρία.

 
Το βιβλίο θα  πωλείται σε τέσσερις  εκδόσεις ανάλογα με τα βαλάντιά σας.  Η φθηνότερη έκδοση είναι η "Classic", η οποία θα παραχθεί σε 4.100 κομμάτια και το καθένα κοστίζει 4.100 δολάρια. Την έκδοση αυτή την υπογράφουν  δυο πιλότοι της ομάδας, ο Αλόνσο και ο Μάσα.
Ελαφρώς ακριβότερη, 7.000 δολάρια είναι η έκδοση "Cavallino Rampante", η οποία θα παραχθεί σε 500 κομμάτια με τις υπογραφές διάφορων παλιών και σύγχρονων οδηγών της Ferrari.
Σε μόλις 400 αντίτυπα θα εκδοθεί η δερματόδετη έκδοση "Enzo", η οποία έρχεται σε θήκη από ανθρακονήματα και είναι υπογεγραμμένη από όλους τους εν ζωή παγκόσμιους πρωταθλητές με τα χρώματα της Ferrari με τιμή πώλησης 37.500 δολάρια
Τέλος θα εκδοθεί και αυτή που θα φέρει το διακριτικό τίτλο "Enzo Diamante" η οποία και κοστίζει 250.000 δολάρια. Τι παραπάνω προσφέρει αυτή η έκδοση; Το σήμα της Ferrari σχηματισμένο από 30 διαμάντια.

http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου