Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Το σημερινό κουπόνι...

Η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τη Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει στο σημερινό ικανοποιητικό πρόγραμμα, στο οποίο έχουν έντονη παρουσία τα σκανδιναβικά πρωταθλήματα με αρκετά ενδιαφέροντα παιχνίδια...
Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr
Στα ματς της Φούτμπολ Λιγκ το προβάδισμα έχει ο ΠΑΣ Γιάννινα στο ντέρμπι με τον Λεβαδειακό με τον άσο να φτάνει στο διαδίκτυο και στο 1.55. Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Λίγκμπι με την Εσμπιεργκ στη Δανία με οριακό φαβορί τους φιλοξενούμενους στο 2.20 και στο 2.25. Στη Νορβηγία, υποχωρεί στο 2.00 ο άσος της Βίκινγκ που υποδέχεται τη Μόλντε, η οποία δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα.

Στη Σουηδία το φαβορί είναι η Μάλμε στο 1.40, ενώ τον πρώτο λόγο δίνουν οι αγορές και στη γηπεδούχο Κάλμαρ στο 1.70. Ανέβηκε και στο 1.90 το διπλό της Ατβίνταμπεργκ, ενώ η Λαντσκρόνα είναι από τα ισχυρά στηρίγματα της ημέρας σε τιμές κοντά στο 1.40. Κινήθηκε ανοδικά ο άσος της Ασιρίσκα στο παιχνίδι με τη Χάμαρμπι και πλησίασε και το φράγμα του 2.50.

Στη Β’ Γερμανίας η Μπόχουμ θα υποδεχτεί τη Χέρτα Βερολίνου σε μια καθοριστική αναμέτρηση, αφού πρόκειται για ντέρμπι κορυφαίων ομάδων που διεκδικούν την άνοδο με την απόδοση των γηπεδούχων να φτάνει και στο 2.50. Στο γαλλικό ματς πιέστηκε στο 2.00 ο άσος της Τουρ, ενώ στο Μόντενα - Αταλάντα οι αγορές ποντάρουν στην ισοπαλία του 1.60 με το διπλό στο 3.30 και τους γηπεδούχους στο 6.00 και στο 6.50.

Στο μεγάλο ματς του Λίβερπουλ κινήθηκε ανοδικά ο άσος προς το 2.50 καθώς η Μάντσεστερ Σίτι θέλει περισσότερο τους βαθμούς για να διατηρηθεί στην τετράδα.

Καθοριστική η αναμέτρηση ανάμεσα στην Σαραγόσα και τη Χετάφε με τις δύο ομάδες να νιώθουν την απειλή του υποβιβασμού, περισσότερο οι γηπεδούχοι, η απόδοση των οποίων έπεσε και στο 2.00.

Τέλος, στο Μπράγκα - Γκιμαράες ο άσος έχει μικρό προβάδισμα στο 1.70 καθώς οι φιλοξενούμενοι έρχονται από μέτριες εμφανίσεις, όμως και η Μπράγκα ρίχνει το βάρος στο Γιουρόπα Λιγκ και αναμένεται να αγωνιστεί συντηρητικά.

www.kingbet.gr

1 σχόλιο:

  1. Βλέπω στο vistabet το λίβερπουλ-μαντσεστερ 2.40-3.20-2.70 και κλίνω πολύ προς το Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή